Siden 2005

Telefon: 22374582

Mail: cs@guldogure.dk

Få din historie i Guld og Ure

> Sådan gør du

Guld og Ure er annoncefinansieret. Det vil sige, at al redaktionel omtale er gratis og alene sker ud fra en betragtning af relevans for målgrupperne.

 

Vores formål er at informere og inspirere om ure og smykkedesign. Derfor modtager vi gerne input til redaktionel omtale fra guldsmede, smykkekunstnere, urdesignere, producenter og forhandlere. Det kan være nyheder, baggrundshistorier, en personlig vinkel og også gerne faglige artikler.

 

Send tekst og billeder til: cs@guldogure.dk.

 

Er du i tvivl om din historie vil kunne komme i bladet, så skriv eller ring eventuelt til os, inden du går i gang med det store arbejde.

 

Fylder dine billedfiler for meget til at maile?

Benyt fx WeTransfer – https://www.wetransfer.com/ – det er gratis, nemt og kræver ingen installation.

 

Frist for redaktionelt materiale: Halvanden måned før udgivelsesdato (se Annoncer her).

 

Bemærk venligst, at vi forbeholder os ret til at redigere tilsendt materiale. Hvis dette ikke ønskes, beder vi dig oplyse det ved fremsendelse.

 

Med venlig hilsen

Guld og Ure

> Kontakt redaktionen

Skriv til redaktionen

Christian Schmidt

Mail: cs@guldogure.dk

Telefon: 2237 4582

 

»For mig "ude i marken" er bladet en fantastisk informationskilde, hvorved jeg føler mig opdateret på, hvad der foregår overalt i landet. Det er en fornøjelse at læse om andre virksomheder, profiler og designere for derved at få indblik i, hvad der er oppe i tiden lige nu. Og det allerbedste er, at vi er så forskellige. Tænk engang, at der i dette lille land sidder så mange kreative sjæle og "klør sig i nakken" for at opfange nu'et – og så er diversiteten SÅ stor!«

Jytte Kløve, guldsmed