Siden 2005

Telefon: 22374582

Mail: cs@guldogure.dk

Annoncér i Guld og Ure

> Udgivelser 2024

Guld og Ure udkommer 4 gange om året.

 

Bestil annonce og information om annoncepriser kontakt venligst Christian på cs@guldogure.dk.

 

Guld og Ure #1

Forårsnummer: Start April

Guld og Ure #2 – Messenummer

Sommernummer: Start August

Guld og Ure #3

Efterårsnummer: Start Oktober

Guld og Ure #4 – Julenummer

Julenummer: Start December

 

Frist for annoncer: Den 24. i måneden op til udgivelsesdato

Frist for gratis redaktionel omtale*: Den 1. i måneden op til udgivelsesdato

*Bemærk, at indsendelse af redaktionelt materiale inden fristen ikke i sig selv er garanti for, at dit materiale kommer med i det følgende nummer. Vil du være sikker, er du velkommen til at kontakte redaktionen i god tid inden. Har du brug for mere tid til aflevering, så ring på 22374582 eller mail til cs@guldogure.dk for individuel aftale.

 

Tekniske data

Guld og Ure er fra januar 2020 et elektronisk magasin.

Format: A4 (210 b x 297 h mm)

Materiale: PDF i god kvalitet

 

Annonceproduktion

Få din annonce professionelt layoutet og produceret. Pris fra kr. 500,-.
Kontakt Christian Schmidt på cs@guldogure.dk.

 

 

AnnoncesalgKontakt: Christian SchmidtMail: cs@guldogure.dk»Med mine mange år i branchen kender jeg naturligvis magasinet og læser det med stor glæde – en informativ måde at følge med i branchen og magasinet har en rigtig fin og vigtig sammenhængskraft for branchen også.«Bettina Fau Clausen, byHeart »We get a fantastic editorial in the top fashion magazine in Denmark…… we are getting popular even before we start the distribution.«Agostino Magni, Export Manager, GIOVANNI RASPINI, Italy

 

 

Guld og Ure sendes direkte til over 1.800 adresser i smykke- og urbranchen, herunder samtlige forhandlere, butikker, leverandører, agenter, guldsmede og designere samt læses online af forbrugere på en række offentlige sites. Guld og Ure har været en del af branchen siden december 2005 (indtil august 2018 under navnet Design Ure Smykker) og har til mål at informere og inspirere om danske og internationale designere, firmaer og events.

 

Bemærk venligst: Udgivelser er afhængige af tilstrækkelig opbakning fra annoncørerne. Der kan derfor forekomme ændringer i planen og i antal udgivelser. Guld og Ure påtager sig intet ansvar for opståede forhold som følge af ændrede udgivelsesdatoer, men vi vil naturligvis informere om ændringer til alle annoncører, så hurtigt det kan lade sig gøre.