Annoncér i Guld og Ure

> Udgivelser 2020

Bestil annonce og information om annoncepriser kontakt venligst Christian på cs@guldogure.dk.

 

Guld og Ure #1

Forårsnummer: 1. Maj

Guld og Ure #2

Sommernummer op til messen: Juli/August

Guld og Ure #3

Efterårsnummer: September/Oktober

Guld og Ure #4

Julenummer: November/December

 

Frist for annoncer: En måned før udgivelse

Frist for gratis redaktionel omtale*: Halvanden måned før udgivelse

*Bemærk, at indsendelse af redaktionelt materiale inden fristen ikke i sig selv er garanti for, at dit materiale kommer med i det følgende nummer. Vil du være sikker, er du velkommen til at kontakte redaktionen i god tid inden. Har du brug for mere tid til aflevering, så ring på 22374582 eller mail til cs@guldogure.dk for individuel aftale.

 

Tekniske data

Guld og Ure er fra januar 2020 et elektronisk magasin.

Format: A4 (210 b x 297 h mm)

Materiale: PDF i god kvalitet

 

Annonceproduktion

Få din annonce professionelt layoutet og produceret. Pris fra kr. 500,-.
Kontakt Christian Schmidt på cs@guldogure.dk.

 

 

AnnoncesalgKontakt: Christian SchmidtMail: cs@guldogure.dk»Med mine mange år i branchen kender jeg naturligvis magasinet og læser det med stor glæde – en informativ måde at følge med i branchen og magasinet har en rigtig fin og vigtig sammenhængskraft for branchen også.«Bettina Fau Clausen, byHeart, 2020 »We get a fantastic editorial in the top fashion magazine in Denmark…… we are getting popular even before we start the distribution.«Agostino Magni, Export Manager, GIOVANNI RASPINI, Italy

 

 

 

 

 

 

Bemærk venligst: Udgivelser er afhængige af tilstrækkelig opbakning fra annoncørerne. Der kan derfor forekomme ændringer i planen og i antal udgivelser. Guld og Ure påtager sig intet ansvar for opståede forhold som følge af ændrede udgivelsesdatoer, men vi vil naturligvis informere om ændringer til alle annoncører, så hurtigt det kan lade sig gøre.